Gólyatábori tudnivalók

Tájékoztató

A Kőbányai Zenei Stúdió által szervezett, nyári zenei táborról

A tábor helyszíne: ZAMÁRDI, Gyermek-és Ifjúsági Tábor

( 8621 Zamárdi, Nagyváradi u 92.)

A táborozás időpontja: 2016. július 11-július 17-ig.

A tábor elsődleges célja a felvételi vizsgán az iskolába jutott növendékek felzárkóztatása, felkészítése a tényleges iskolai munkára, tekintettel arra, hogy szeptember elsején csoportokat -zenekarokat alakítunk a felvett növendékekből, melyek a további években együtt fognak tanulni, zenélni és dolgozni. Így kívánatos, hogy a tanárok ill. a növendékek jobban megismerjék egymást, és már a táborban megtalálják hasonló felkészültségű és érdeklődési körű társaikat, ennek következtében az iskolában ősszel azonnal elkezdődhet az érdemi munka!

Azon növendékek számára, akik a sikeres vizsgát tettek és felvételt nyertek az iskolába, a táborozáson való részvétel kötelező! Mindenki más számára a Kőbányai Zenei Stúdió gólyatábora nyitott és ajánlott, különösen, ha a pótfelvételire jelentkeznek, ezzel is elősegítvén felkészülésüket!

A táborban az iskola tanárainak vezetésével minden délelőtt foglalkozásokat tartunk elméleti és gyakorlati tárgyakból. A délutáni órákban zenekari gyakorlatok lesznek, esténként pedig a tanárok, volt és jelenlegi növendékek és meghívott vendégek közreműködésével koncerteket tartunk együttműködő partnerünk, a budapesti Fészek-klub Balaton partján lévő szabadtéri színpadán. Természetesen a komoly munka mellett csapatépítő feladatokra is hangsúlyt fektetünk. .

A tábor költsége: 28 000 Ft

A tábor díja tartalmazza a szállást (elhelyezés 6-12 fős faházakban), a napi háromszori étkezési költségeket is. Az érkezés napján ebédet, vacsorát, a táborban töltött teljes napokon reggelit, ebédet, és vacsorát, a távozás napján reggelit tartalmaz.

A gólyatábor számlaszáma: 11773102-00307280 (a közleményben tüntessék fel a résztvevő nevét!)
A kedvezményezett neve: Póka Egon

Átutalási számla igényüket előre jelezzék, a Vevő pontos neve, címe feltüntetésével!

Regisztrálni a jelentkezési lap postai (MZTSZ Kőbányai Zenei Stúdió 1103 Budapest, Cserkesz utca 39.) vagy elektronikus úton (info@zenesuli.hu) történő leadásával és a részvételi díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: május 30.

További információ az iskola honlapján és hivatalos facebook oldalán lesz elérhető, illetve az info@zenesuli.hu e-mail címen kérhető.