Pótfelvételi 2016/17-es tanévre

Tisztelt Érdeklődő!
Tájékoztatjuk, hogy intézményünkben a pótfelvételi vizsgát 2016. augusztus 22-én tartjuk. Jelentkezni a honlapon található jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével tud!
A vizsga előtt háromnegyed 8-kor az irodában kell regisztrálni. A felvételi az elméleti vizsgával kezdődik. Ezt követi a gyakorlati vizsga, amelyre névsorban hívjuk be a felvételizőket. Az elméleti felvételiről fontos tudnivalókat a www.zenesuli.hu honlapon talál. Kérjük, az elméleti vizsgára feltétlenül hozzon magával ceruzát és radírt!
A gyakorlati vizsgán kísérő zenekart, illetve zongorakísérőt biztosítunk. Kérjük, hogy a játszani kívánt dalról kottát hozzon magával! Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az elmúlt tíz év tapasztalatai alapján kiderült: a saját zenekar kísérőként való választása nem szerencsés, sok esetben ugyanis a tagok gyakorlatlansága rontott a felvételiző teljesítményén. Saját szerzeményekkel kérjük, ne felvételizzen, mivel azok megítélése szubjektív.
Hangszert hozzon magával, dobfelszerelést, zongorát és erősítőt biztosítunk.
A felvételt nyert tanulók nevét 2016. augusztus 24-től az iskola honlapján olvashatja.
Amennyiben a vidéki vagy határon túli jelentkezők a közlekedés miatt nem tudnak ideérni reggel háromnegyed nyolcra, akkor kérjük, azt előre jelezzék a titkarsag@zenesuli.hu e-mail címen.
Eredményes felkészülést kívánunk!