Tájékoztató a nyári táborunkról

A tábor helyszíne: ZAMÁRDI, Gyermek-és Ifjúsági Tábor
( 8621 Zamárdi, Nagyváradi u 92.)
A táborozás időpontja: 2017. július 10-július 16-ig.
A tábor elsődleges célja a felvételi vizsgán az iskolába jutott növendékek felzárkóztatása, felkészítése a tényleges iskolai munkára, tekintettel arra, hogy szeptember elsején csoportokat -zenekarokat alakítunk a felvett növendékekből, melyek a további években együtt fognak tanulni, zenélni és dolgozni. Így kívánatos, hogy a tanárok ill. a növendékek jobban megismerjék egymást, és már a táborban megtalálják hasonló felkészültségű és érdeklődési körű társaikat, ennek következtében az iskolában ősszel azonnal elkezdődhet az érdemi munka! Akik még nem töltötték be a 18. évüket, kérjük, hogy a jelentkezéshez csatoljanak szülői beleegyező nyilatkozatot is arról, hogy részt vehetnek a táborban. Ennek hiányában sajnos a jelentkezés érvénytelen.
Azon növendékek számára, akik a sikeres vizsgát tettek és felvételt nyertek az iskolába, a táborozáson való részvétel kötelező! Mindenki más számára a Kőbányai Zenei Stúdió gólyatábora nyitott és ajánlott, különösen, ha a pótfelvételire jelentkeznek, ezzel is elősegítvén felkészülésüket! A táborban az iskola tanárainak vezetésével minden délelőtt foglalkozásokat tartunk elméleti és gyakorlati tárgyakból. A délutáni órákban zenekari gyakorlatok lesznek, esténként pedig a tanárok, volt és jelenlegi növendékek és meghívott vendégek közreműködésével koncerteket tartunk együttműködő partnerünk, a budapesti Fészek-klub Balaton partján lévő szabadtéri színpadán. Természetesen a komoly munka mellett csapatépítő feladatokra is hangsúlyt fektetünk.
A tábor költsége: 32.000 Ft
A tábor díja tartalmazza a szállást (elhelyezés 6-12 fős faházakban), a napi háromszori étkezési költségeket is. Az érkezés napján ebédet, vacsorát, a táborban töltött teljes napokon reggelit, ebédet, és vacsorát, a távozás napján reggelit tartalmaz. Egyszeri díjat, 1000 forintot kell fizetni ott, a táborban az ágyneműért.
A gólyatábor számlaszáma: 11773102-00307280 (a közleményben mindenképpen tüntessék fel a résztvevő nevét!) A kedvezményezett neve: Póka Egon
Átutalási számla igényüket előre jelezzék, a Vevő pontos neve, címe feltüntetésével!
Regisztrálni a jelentkezési lap postai (MZTSZ Kőbányai Zenei Stúdió 1103 Budapest, Cserkesz utca 39.) vagy elektronikus úton (titkarsag@zenesuli.hu) történő leadásával és a részvételi díj befizetésével lehet.
 13631445_811855892283257_807148455669784570_n
Jelentkezési határidő: május 30.
További információ az iskola honlapján és hivatalos facebook oldalán lesz elérhető, illetve az titkarsag@zenesuli.hu e-mail címen kérhető.