Kőbánya a Kobuci Kertben

2018.május 14.

A Kobuci Kert és a Kőbányai Zenei Stúdió együttműködésének köszönhetően iskolánk egy kiemelt zenekara bemutatkozhatott a méltán elismert budai koncerthelyszínen.
Egy kezdő, tehetséges zenekar számára hatalmas lehetőség az a fajta gyakorlati tapasztalat, amit az iskola falain kívül, a színpadra állva szerezhet meg, mégis az alma mater óvó jelenléte mellett – ezt tette lehetővé együttműkődésünk.

A népszerű koncert kertben fellépni önmagában megtiszteltetés, sok gyakorló zenekar igyekszik bekerülni a nyári programkínálatba. A hely varázsa és különlegessége a közönség kedvére való, ehhez párosul a vendéglátósok kedvessége és igényessége is – így biztosak lehetünk benne, hogy a Kobuci Kert egy jó választás: jó zene, finom falatok és italok, kellemes hangulat, nem is csoda, hogy komoly törzsvendéggárdával rendelkezik óbuda kis kincseskoncert szigete.

A Step-by-Steph nevű formáció élhetett ezzel a remek lehetőséggel, íme a beszámolójuk a koncertről:
“Kalandos út vezetett az előadás helyszínére, akár egy külön beszámolót vagy egy fordulatokban gazdag road moviet is készíthetnénk belőle. De, végül sikeresen megérkeztünk a Kobuci kertbe, ahol már messziről lehetett éreni a Buci-menük illatát. A vendégeink, Megyaszay István és Feng Ya Ou Ferenc szerencsére időben megérkeztek, így volt időnk velük is újra átnézni a nótákat. Beállás után énekesünk bevonult öltözőnkbe, mi pedig a backstageben, ami különösen hangulatos volt, készülődtünk a koncertre. Ugyan időben odaértünk, valahogy mégis sikerült kis késéssel kezdenünk, ami végül a közönség elmondása alapján kiderült, hogy nem is alakulhatott volna szerencsésebben – így mindenkinek volt még egy szusszanásnyi ideje. A színpadról látva, mennyi ismerős arc van a nézőtéren csodás érzés, az az igazi melegség járta át szívünket. Onnantól kezdve már nem is aggódtunk azon, hogyan jutunk haza a kisbusszal. Az utolsó nótára tanáraink felálltak és az első sorban tomboltak, ami igazán nagy elismerést jelentett számunkra. Koncert után beszélgettünk, megkóstoltuk a névadó bucit, ami tényleg isteni volt és megfogadtuk, hogyha lemezbemutatóra esik sor 100%, hogy ide tervezzük. Hálásak vagyunk és nagyon köszönjük a lehetőséget és a segítséget a szervezőknek, technikusoknak, a felszolgálóknak és a közönségünknek is, hogy megtiszteltek jelenlétükkel.
Legyen még sok ilyen!”

Képgaléria a facebookon.