Gólyatábor – 2018

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA – 2018.06.25.

Kőbányai Zenei Stúdió Gólyatábor – 2018 Révfülöp

2018.07.01-06 között kerül megrendezésre szokásos évi Gólyatáborunk, melyre várjuk a jelentkezőket!
Tanárok, diákok, volt növendékek, kollegák, érdeklődők és lelkes felvételizők közös tábora ez, ahol a zene a központi érték, s minden ehhez igazodik!

A tábor elsődleges célja a felvételi vizsgán az iskolába jutott növendékek felzárkóztatása, felkészítése a tényleges iskolai munkára, tekintettel arra, hogy szeptember elsején csoportokat -zenekarokat alakítunk a felvett növendékekből, melyek a további években együtt fognak tanulni, zenélni és dolgozni. Így kívánatos, hogy a tanárok ill. a növendékek jobban megismerjék egymást, és már a táborban megtalálják hasonló felkészültségű és érdeklődési körű társaikat, ennek következtében az iskolában ősszel azonnal elkezdődhet az érdemi munka!
Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akik csak egy kis kikapcsolódásra, zenei töltődésre vágynak. Azoktól azonban, akik még nem töltötték be a 18. évüket, azt kérjük, hogy a jelentkezéshez csatoljanak szülői beleegyező nyilatkozatot is arról, hogy részt vehetnek a táborban. Ennek hiányában sajnos a jelentkezés érvénytelen.

Azon növendékek számára, akik a sikeres vizsgát tettek és felvételt nyertek az iskolába, a táborozáson való részvétel kötelező! Mindenki más számára a Kőbányai Zenei Stúdió gólyatábora nyitott és ajánlott, különösen, ha a pótfelvételire jelentkeznek, ezzel is elősegítvén felkészülésüket!

A táborban az iskola tanárainak vezetésével minden délelőtt foglalkozásokat tartunk elméleti és gyakorlati tárgyakból. A délutáni órákban zenekari gyakorlatok lesznek, esténként pedig a tanárok, volt és jelenlegi növendékek és meghívott vendégek közreműködésével koncerteket tartunk. Természetesen a komoly munka mellett csapatépítő feladatokra is hangsúlyt fektetünk!

A tábor költsége: 35.000 Ft
A tábor díja tartalmazza a szállást (elhelyezés 2-3-4 fős szobákban), a napi háromszori étkezési költségeket is. Az érkezés napján ebédet, vacsorát, a táborban töltött teljes napokon reggelit, ebédet, és vacsorát, a távozás napján reggelit tartalmaz.

Számlaszám: OTP 11706016-20794350
Kedvezményezett neve: MZTSz Kőbányai Zenei Stúdió, a közleményben mindenképp tüntessék fel a jelentkező nevét!

Átutalási számla igényüket előre jelezzék, a vevő pontos neve, címe feltüntetésével!

Jelentkezni a https://goo.gl/forms/vC1cvhV0CWk0CPm22 regisztrációs adatlap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: június 25.