Pótfelvételi 2019/20-as tanévre

Kedves Érdeklődők

Iintézményünkben a pótfelvételi vizsgákat a következő napokon tartjuk.

 

Augusztus 26: gitár, basszusgitár, zongora

Augusztus 27: ének, fúvós, dob

 

A vizsgák előtt háromnegyed 8-kor az irodában kell regisztrálni.

A felvételi az elméleti, írásbeli vizsgával kezdődik. Ezt követi a gyakorlati vizsga, amelyre tanszakonként, névsorban hívjuk be a felvételizőket. Az elméleti felvételiről fontos tudnivalókat a honlap ‘HASZNOS’ menüpontjában talál.

Kérjük, az elméleti vizsgára feltétlenül hozzon magával ceruzát és radírt!

A gyakorlati vizsgán kísérő zenekart, illetve zongorakísérőt biztosítunk. Kérjük, hogy a játszani kívánt dalról kottát hozzon magával!

Amennyiben saját kísérővel, zenekarral vagy zenei alappal kíván vizsgázni, ez irányú szándékát a vizsgabizottságnak jelezze. Felhívjuk azonban a figyelmét arra, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján kiderült: a saját zenekar választása nem szerencsés, sok esetben ugyanis a tagok gyakorlatlansága rontott a felvételiző teljesítményén. Saját szerzeményekkel kérem, ne felvételizzen, mivel azok megítélése szubjektív.

Hangszert hozzon magával, dobfelszerelést, zongorát és erősítőt biztosítunk.

Amennyiben a vidéki vagy határon túli jelentkezők a közlekedés miatt nem tudnak ideérni reggel háromnegyed nyolcra, akkor kérjük, azt előre jelezzék a titkarsag@zenesuli.hu e-mail címen. Ha bármilyen kérdése lenne, keresse Mantuano Orsolya iskolatitkárt tanítási napokon 9.00 és 13.00 között, illetve írjon a fenti e-mail címre.

 

Mindemellett felhívom figyelmét nyári táborunkra, mely sok segítséget nyújt mindazoknak, akik részt kívánnak venni a pótfelvételi vizsgán. A táborról bővebb információkat honlapunkon, illetve a facebook oldalunkon