2016 Felvételi eredmények

Kedves Felvételizők,

köszönjük szépen mindenkinek a jelentkezést. A márciusi felvételin, a 2016/17-es tanévre felvételt nyert jelentkezők neve a továbbiakban olvasható tanszakonkénti bontásban.

A felvételt nyert diákok számára a Gólyatábor kötelező, melyről bővebb információkat a ‘Tábori tájékoztató’-ból tudhatnak meg. Azoknak, akiknek most nem sikerült, mindenképpen szeretnénk figyelmükbe ajánlani a gólyatábori részvételt, hiszen számukra is nyitott, sőt ajánlott, tekintve, hogy ily módon hatékonyabban készülhetnek fel az augusztusi pótfelvételire!

A 2016/17-es tanévre felvételt nyert diákok

Basszusgitár tanszak: Besmart Dávid, Molnár Péter, Siklai István
Dob tanszak: Bráder Benedek, Csobán Bence, Kolláth István Ádám, Kovác Ádám
Ének tanszak: Léková Stefánia, Lovas Petra, Molnár Dániel József, Pál Benjámin
Gitár tanszak: Bártfai Zsolt, Pethő Csaba, Raczkó Balázs, Soltész Péter, Szabolcsi Bence
Zongora tanszak: Antal Klaudia, Buka Péter, Csikós Nándor, Ferencz Dávid

A fúvós tanszakra jelentkező felvételizőket várjuk a táborban!

Gratulálunk mindenkinek!

Beiratkozási tudnivalók

Beiratkozási időpontja: 2016. május 17-18. 9-12 óráig
Helye: Tanulmányi Iroda

Kérem, hogy a beiratkozáshoz hozza magával:

– legmagasabb iskolai végzettségét igazoló bizonyítványának, oklevelének fénymásolatát

– születési anyakönyvi kivonatának fénymásolatát

– személyi igazolványát

– lakcímkártyáját

– TB kártyáját

– adóazonosítóját

– tanulói azonosító számát tartalmazó kártyáját, vagy az előző iskolája által kiadott igazolást az azonosító számáról

– térítési díj befizetését igazoló bizonylatot (a 2 db OKJ-s képzéssel rendelkezők, illetve a 25. életévüket betöltött vagy idén betöltő tanulók esetében)

– a diákigazolvány igényléséhez NEK kódot tartalmazó igazolást

FONTOS TUDNIVALÓ: a diákigazolvány igénylésének első lépése, hogy egy magyarországi okmányirodában fényképet és aláírást kell rögzíttetni. Kérem, ezt még a beiratkozás előtt tegye meg, és a beiratkozásra már hozza magával az okmányirodában kapott igazolást!

Kérem, hogy a felsoroltak közül mindent hozzon magával, ellenkező esetben nem tud beiratkozni! A határon túli tanulóktól természetesen nem kérünk azonosító és TAJ számot.

Tájékoztatom, hogy mindazoknak, akik idén betöltötték vagy betöltik a 25. évüket, a térítési díj jelenleg 300.000 forint. Azoknak pedig, akik már rendelkeznek kettő, az Országos Képzési Jegyzékben szereplő, államilag támogatott más szakképesítéssel, a tandíj jelenleg 420.000.-Ft/tanév.

Mindkét esetben az összeg felét a következő számlaszámra kell befizetni, és a befizetésről szóló a bizonylatot a beiratkozáskor bemutatni: 11706016-20794350.

A kedvezményezett neve: Kőbányai Zenei Stúdió

Felhívom a figyelmét, hogy a fenti időpontban mindenképpen tegyen eleget beiratkozási kötelezettségének, mivel ennek elmulasztása esetén iskolánknak nem áll módjában a férőhelyet tovább fenntartani, s az üres helyeket betöltjük.