TÁBORI INFORMÁCIÓK

Tájékoztató

A Kőbányai Zenei Stúdió által szervezett nyári zenei táborról

A tábor helyszíne: SZERVEZÉS ALATT

A táborozás időpontja: 2019. július

A tábor elsődleges célja a felvételi vizsgán az iskolába jutott növendékek felzárkóztatása, felkészítése a tényleges iskolai munkára, tekintettel arra, hogy szeptember elsején csoportokat -zenekarokat alakítunk a felvett növendékekből, melyek a további években együtt fognak tanulni, zenélni és dolgozni. Így kívánatos, hogy a tanárok ill. a növendékek jobban megismerjék egymást, és már a táborban megtalálják hasonló felkészültségű és érdeklődési körű

társaikat, ennek következtében az iskolában ősszel azonnal elkezdődhet az érdemi munka!

Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akik csak egy bulis hétre vágynak. Azoktól azonban, akik még nem töltötték be a 18. évüket, azt kérjük, hogy a jelentkezéshez csatoljanak szülői beleegyező nyilatkozatot is arról, hogy részt vehetnek a táborban. Ennek hiányában sajnos a jelentkezés érvénytelen.

Azon növendékek számára, akik a sikeres vizsgát tettek és felvételt nyertek az iskolába, a táborozáson való részvétel kötelező! Mindenki más számára a Kőbányai Zenei Stúdió gólyatábora nyitott és ajánlott, különösen, ha a pótfelvételire jelentkeznek, ezzel is elősegítvén felkészülésüket!

A táborban az iskola tanárainak vezetésével minden délelőtt foglalkozásokat tartunk elméleti és gyakorlati tárgyakból. A délutáni órákban zenekari gyakorlatok lesznek, esténként pedig a tanárok, volt és jelenlegi növendékek és meghívott vendégek közreműködésével koncerteket tartunk együttműködő partnerünk, a budapesti Fészek-klub Balaton partján lévő szabadtéri színpadán. Természetesen a komoly munka mellett csapatépítő feladatokra is hangsúlyt fektetünk. .

A tábor költsége:

A tábor díja tartalmazza a szállást (elhelyezés 6-12 fős faházakban), a napi háromszori étkezési költségeket is. Az érkezés napján ebédet, vacsorát, a táborban töltött teljes napokon reggelit, ebédet, és vacsorát, a távozás napján reggelit tartalmaz. Egyszeri díjat, 1000 forintot kell fizetni ott, a táborban az ágyneműért.

A gólyatábor számlaszáma:

Átutalási számla igényüket előre jelezzék, a Vevő pontos neve, címe feltüntetésével!

Regisztrálni a jelentkezési lap postai (MZTSZ Kőbányai Zenei Stúdió 1103 Budapest, Cserkesz utca 39.) vagy elektronikus úton (info@zenesuli.hu) történő leadásával és a részvételi díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: május 30.

További információ az iskola honlapján és hivatalos facebook oldalán lesz elérhető, illetve az titkarsag@zenesuli.hu e-mail címen kérhető.