TÁBORI INFORMÁCIÓK

Tájékoztató

A Kőbányai Zenei Stúdió által szervezett nyári zenei táborról

A tábor helyszíne: Balatonkenese

A táborozás időpontja: 2022. július 4-8.

A tábor elsődleges célja a felvételi vizsgán az iskolába jutott növendékek felzárkóztatása, felkészítése a tényleges iskolai munkára, tekintettel arra, hogy szeptember elsején csoportokat -zenekarokat alakítunk a felvett növendékekből, melyek a további években együtt fognak tanulni, zenélni és dolgozni. Így kívánatos, hogy a tanárok ill. a növendékek jobban megismerjék egymást, és már a táborban megtalálják hasonló felkészültségű és érdeklődési körű társaikat, ennek következtében az iskolában ősszel azonnal elkezdődhet az érdemi munka!

Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akik csak egy lazább hétre vágynak. Azoktól azonban, akik még nem töltötték be a 18. évüket, azt kérjük, hogy a jelentkezéshez csatoljanak szülői beleegyező nyilatkozatot is arról, hogy részt vehetnek a táborban. Ennek hiányában sajnos a jelentkezés érvénytelen.

Azon növendékek számára, akik a sikeres vizsgát tettek és felvételt nyertek az iskolába, a táborozáson való részvétel kötelező! Mindenki más számára a Kőbányai Zenei Stúdió gólyatábora nyitott és ajánlott, különösen, ha a pótfelvételire jelentkeznek, ezzel is elősegítvén felkészülésüket!

A táborban az iskola tanárainak vezetésével minden délelőtt foglalkozásokat tartunk elméleti és gyakorlati tárgyakból. A délutáni órákban zenekari gyakorlatok lesznek, esténként pedig a tanárok, volt és jelenlegi növendékek és meghívott vendégek közreműködésével koncerteket tartunk együttműködő partnerünk, a budapesti Fészek-klub Balaton partján lévő szabadtéri színpadán. Természetesen a komoly munka mellett csapatépítő feladatokra is hangsúlyt fektetünk. .

A tábor költsége: 40.000 Ft

A tábor díja tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezési költséget és az idegenforgalmi adót. Az érkezés napján ebédet, vacsorát, a táborban töltött teljes napokon reggelit, ebédet, és vacsorát, a távozás napján reggelit tartalmaz.

A gólyatábor számlaszáma: OTP 11706016-20794350

Átutalási számla igényüket előre jelezzék, a Vevő pontos neve, címe feltüntetésével!

Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: június 20.

További információ az iskola honlapján és hivatalos facebook oldalán lesz elérhető, illetve az info@zenesuli.hu e-mail címen kérhető.